top of page
Forretter
BRUSCHETTA
Hvitløkstoastet brød, mozzarella, tørkede
tomater, salt bakte tomater, ruccola,
balsamico og parmesan.
(Gl-HVETE, M)
149
HVITVINSDAMPEDE SCAMPI
Serveres med grillede grønnsaker og
toastet brød.
(SK, Gl-hvete)
169
CARPACCIO A LA BOB
Carpaccio av eikerøkt ribeye med fritert kapers, parmesan, basilikumdressing og ruccola.
(E, M)
175
BIFF TARTAR
Rå storfekjøtt, posjert eggeplomme, rød-
løk, pickles, sennep, smør, grønn majones
og toastet brød.
(Gl-hvete, E, SN, M,)
175
BEER BASKET for 2-3 personer
Løkringer, mozarellasticks, chillipoppers, tortillachips, søtpotetfries, steakfries, aioli og chillimangomayo.
(Gl, M, Su)
289
bottom of page