top of page

Forretter

BRUSCHETTA 

Hvitløkstoastet brød, mozzarella, tørkede
tomater, salt bakte tomater, ruccola,
balsamico og parmesan.
(Gl-HVETE, M)

149

HVITVINSDAMPEDE SCAMPI 

Serveres med grillede grønnsaker og
toastet brød.
(SK, Gl-hvete)

169

CARPACCIO A LA BOB

Carpaccio av eikerøkt ribeye med fritert kapers, parmesan, basilikumdressing og ruccola.

(E, M)

175

BIFF TARTAR

Rå storfekjøtt, posjert eggeplomme, rød-
løk, pickles, sennep, smør, grønn majones
og toastet brød.

(Gl-hvete, E, SN, M,)

175

BEER BASKET for 2-3 personer

Løkringer, mozarellasticks, chillipoppers, tortillachips, søtpotetfries, steakfries, aioli og chillimangomayo.

(Gl, M, Su)

289

bottom of page