Passe sulten?
KREMET FISKESUPPE
Klassisk Fiskesuppe. Serveres med brød. (Gl-hvete, F, Bl, M)
198
DI MANZO
Fersk tagliatelle i kremet soppsaus med marinert biff av norsk storfe, løk og sjampinjong. Serveres med toastet brød. (Gl-hvete, M, Su)
219
DI MARE
Fersk tagliatelle, hvitvin med scampi, chilli, tomatsaus, hvitløk og persille. Serveres med toastet brød. (Gl-hvete, M, Su, Sk)
219
DI POLLO
Fersk tagliatelle, pesto marinert kylling, chilli, pesto, hvitløk og ruccola. Serveres med toastet brød. (Gl-hvete, M, Su, Sk)
219
NACHOS
Klassisk nachos med guacamole, hvitløksdressing og salsa. (E, M)
219
BEER BASKET for 2-3 personer
Løkringer, mozarellasticks, chillipoppers, tortillachips, søtpotetfries, steakfries, aioli og chillimangomayo. (Gl, M, Su)
289
SESONGENS SALAT
Spør din servitør. Serveres med brød. (Gl-hvete)
Burger
ROYALE BURGER
Cheddar, bacon, salat, løk, tomat , pickles,
hvitløksdressing. (Gl-gluten, E, M) Dobbel +65
189
SWEET JOE
BBQ-saus, salat, løk, tomat, sennep, Jalapeno og chillimangomayo. (Gl-hvete, E, M) Dobbel +65
189
OLD DUNALD
Brie, blåmuggost, serranoskinke, sopptapenade, karamellisert løk med Sriracha, hvitløksdressing. (Gl, E, M) Dobbel +65
189
BLUECHEEZEBACON
Blåmuggost, bacon, salat, tomat, honning,
karamellisert løk, chillimangomayo.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +65
189
CHEFS GOURMET
Cheddar, bacon, karamellisert løk, løkringer, chillimangomayo. (Gl-hvete, E, M) Dobbel +65
189
ITALIAN JOB
Ricotta, mozzarella, tørkede tomater, fritert serrano, bakte tomater, ruccola. (Gl-hvete, E, M) Dobbel +65
189
PEPPER BURGER
Bacon, hvitløkssauterte grønnsaker og peppersaus. (Gl-hvete, E) Dobbel +65
189
HELGRILLET INDREFILÉT ”Signaturrett”
for min. 2 pers. 200 Gr. pr. pers
Helgrillet indrefilet, sauterte grønnsaker, Ovnsbakte amadinepoteter, hvitløksbakt margbein og 2 valgfrie sauser. (M)
475 (PRIS PR. PERS)
PEPPERSTEK 180 gr
Sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, pastinakkchips og peppersaus. (M)
384
RIBEYE 250 gr
Sauterte grønnsaker, bearnaisesaus, pastinakkchips og steak fries. (Gl-hvete, Su)
428
ST. LOUIS RIBS
BBQ-saus, grillet mais, salatblanding, fries og løkringer. (Gl-hvete, Su, M)
329
BRAISERT LAMMESKANK
Potet- og selleripuré, gulrot, purreløk, tomatisert lammesky. (M, Su)
339
GRILLET DORADE
Josper grillet Dorade, ovnsbakte amadinepoteter, rødbetsdressing, salatblanding. (F, M)
329
CATAPLANA
Josperbakt torsk, scampi, oliven, tomatsaus, hvitløk og persille. Serveres med salatblanding og toastet brød. (Gl-hvete,, F, Sk)
319
SALVIE PREPPET KYLLINGFILET
Serranoskinke, hvitløkssmør dampet spinat, rødvinsredusert soppsaus og selleri-potet purre. (M)
329
Hovedretter
Sideretter
Ovnsbakte amadinepoteter m/aioli (E) 52
Steak Fries (Gl-hvete) 45
Søtpotetfries (Gl-hvete) 45
Dirty fries (Gl-hvete, M, E) 65
Ekstra Burgerpuck 65
Løkringer (Gl-hvete) 45
Mozzarellasticks (Gl-hvete) 65
Chillipoppers (Gl-hvete) 45
Ekstra Ost (M) 25
Ekstra Bacon 25