Passe sulten?
FISKESUPPE FRA BUNNEN 279
Serveres med toastet brød.
(GL-hvete, F, SK, B, M, SE)
A
A
TAGLIATA DI MANZO 279
Fersk tagliatelle med marinert biff av
norsk storfe, løk og shitakisopp, brunost,
hvitløk og fløte serveres med toastet
brød. (Gl-hvete, M, E)
A
A
DI MARE 249
Økologisk linguine med scampi, chili,
tomatsaus, hvitløk, fersk parmesan, persille, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E)
A
A
DI POLLO 249
Økologisk linguine med kylling, chilli,
parmesan saus, hvitløk, cherrytomat og
spinat, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E)
A
A
NACHOS 269
Klassisk nachos med kjøtt, jalapeno, vårløk, guacamole, hvitløksdressing og salsa.
(E, M)
A
A
BEER BASKET for 2 pers 289
Løkringer, chilicheesepoppers, bitterballer, tortillachips, søtpotetfries, steakfries, aioli og chilimangomayo.
(Gl-hvete, E, SK)
A
A
SESONGENS SALAT 249
Kylling, scampi eller vegetar. Vennligst spør din servitør. Serveres med brød.
(Gl-hvete, E, SK)
Burger
ROYALE BURGER 229
Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon,
cheddar og pickles.
(Gl-gluten, E, M) Dobbel +85
A
A
SWEET JOE 229
Chilimangomayo, salat, løk, tomat,
jalapeno bbq-saus og sennep.
(Gl-hvete, E, M, SN ) Dobbel +85
A
A
HOT PADRON 229
Ansjosdressing, grillet padron, cheddar og pepperost.
(Gl, F, E, M) Dobbel +85
A
A
BLUECHEEZEBACON 229
Chilimangomayo, salat, tomat, blåmuggost, honning, bacon og karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85
A
A
CHEFS GOURMET 229
Chilimangomayo, karamellisert løk,
bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85
A
A
A
JOSPER GRILLET YTREFILET 435
for min/max. 2 pers. 250 Gr. pr. pers
Helgrillet ytrefilet, grillede grønnsaker, bakte nypoteter, hvitløksbakt margbein og 2 valgfrie sauser.
(M, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira
A
A
JOSPER GRILLET INDREFILET 180 gr 424
.Sesongens grønnsaker, bakte nypoteter, gulrotpure og rødvinsaus.
(M, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira
A
A
JOSPER GRILLET ENTRECOTE 250 gr 439,-
Sesongens grønnsaker, bearnaisesaus og bakte nypoteter.
(GI-hvete, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira
A
A
AMERICAN PORK RIBS 412
BBQ marinert ribs, salatblanding, Amadinepoteter og Bowlers bbq-saus.
Vin anbefaling: Garzón Tannat
A
A
JOSPER GRILLET ANDEBRYST 359
Med potet- og pastinakkpure, grønnkålchips, broccolini og rødvinssaus. (M, SE)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir
A
A
SESONGENS FISK 389
Spør din servitør.
Vin anbefaling: Garzon Albarino
A
A
KYLLINGFILET MED VINGEBEIN 339
Med potet- og pastinakk pure, spinat, sopp og soppsaus.
(M, SE)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir
A
A
ØLBRAISSERT LAMMESKANK 339
Med potet- og pastinakk pure, syltede beter og rødvin saus.
(M)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir
Hovedretter
Sideretter
Ovnsbakte amadinepoteter m/aioli (E) 52
Steak Fries (Gl-hvete) 45
Søtpotetfries (Gl-hvete) 45
Dirty fries (Gl-hvete, M, E) 65
A
A
Løkringer (Gl-hvete) 45
Bitterballen (Gl-hvete, Melk) 55
Bitterballen sharing (GI-hvete, M) 145
Inkl. dressing.
Ekstra Ost (M) 25
Ekstra Bacon 25