Passe sulten?
FISKESUPPE FRA BUNNEN
Serveres med toastet brød.
(GL-hvete, F, SK, B, M, SE
195
TAGLIATA DI MANZO
Fersk tagliatelle med marinert biff av
norsk storfe, løk og shitakisopp, brunost,
hvitløk og fløte serveres med toastet
brød. (Gl-hvete, M, E
249
DI MARE
Økologisk linguine med scampi, chili,
skalldyrkraft, hvitløk, rotgrønnsaker,
fersk parmesan, persille, serveres
med toastet brød.
(Gl-hvete, M, SK, SE, E
239
DI POLLO
Økologisk linguine med kylling, chilli,
parmesansaus, hvitløk, cherrytomat,
spinat, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E)
229
PASTA PUTANESCA
Fersk tagliatelle med sorte oliven,
kapers, hvitløk, pelati tomat og fersk
parmesan, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E
229
NACHOS
Klassisk nachos med guacamole, hvitløksdressing og salsa. (E, M)
219
SESONGENS SALAT
Spør din servitør. Serveres med brød. (Gl-hvete)
Burger
ROYALE BURGER
Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon,
cheddar og pickles.
(Gl-gluten, E, M)
Dobbel +85
219
SWEET JOE
Chilimangomayo, salat, løk, tomat,
jalapeno bbq-saus og sennep.
(Gl-hvete, E, M, SN )
Dobbel +85
219
BIRDY FLY FLY
Sweetchilisaus salat, rødløk, panert
kyllingbryst, stekt egg og bacon.
(Gl, E, M)
Dobbel +85
219
BLUECHEEZEBACON
Chilimangomayo. salat, tomat, blåmuggost,
honning, bacon og karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M)
Dobbel +85
219
CHEFS GOURMET
Chilimangomayo, karamellisert løk,
bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M)
Dobbel +85
219
JOSPER GRILLET SLAKTERBIFF ”Signaturrett”
for min. 2 pers. 250 Gr. pr. pers
Helgrillet slakterbiff, grillede grønnsaker,
Amandine poteter, hvitløksbakt margbein
og 2 valgfrie sauser.
(M, E)
486 (PRIS PR. PERS)
JOSPER GRILLET INDREFILET 180 gr
.Sesongens grønnsaker, potetkake, gulrotpuré og
rødvinssaus.
(M)
424
JOSPER GRILLET ENTRECOTE 250 gr
Sesongens grønnsaker, bearnaisesaus og aman-
dinepoteter.
(Gl-hvete, E)
439
AMERIKAN PORK RIBS
BBQ marinert ribs, salatblanding, amadinepoteter
og Bowlers bbq saus.
(Gl-hvete, Su, M)
412
JOSPER GRILLET ANDEBRYST
Med potet- og selleripurré, grønnkålchips, broccolini og rødvinssaus. (M, SE)
359
SESONGENS FISK
Spør din servitør
389
BLOMKÅL STEK
Grillet blomkål, timianmarinert søtpotet,
sesongens grønnsaker og chimichurri.
329
KYLLINGFILET MED VINGEBEIN
Med potet- og selleripuré, spinat, sopp og
soppsaus.
(M, SE)
339
Hovedretter
Sideretter
Ovnsbakte amadinepoteter m/aioli (E) 52
Steak Fries (Gl-hvete) 45
Søtpotetfries (Gl-hvete) 45
Dirty fries (Gl-hvete, M, E) 65
Ekstra Burgerpuck 85
Løkringer (Gl-hvete) 45
Chillipoppers (Gl-hvete) 45
Ekstra Ost (M) 25
Ekstra Bacon 25