top of page

Forretter

S C A M P I P I L P I L / 1 8 5

Svarte tigerreker/ hvitløk/ chili/ sitron/

tomater/ gressløkolje/ focaccia

(Bl, GL, M)

B O W L E R S C A R P A C C I O / 1 8 5

Eike-røkt ribeye/ fritert kapers/ parmesan/

gressløk emulsjon/ ruccola/ krutonger

(E,M)

F I S K E S U P P E / 1 8 9

Kremet fiskesuppe/ brød

( Sk, M, Bl)

R Ø D B E T C A R P A C C I O / 1 8 5

Honningvinaigrette/ ruccola/ chevre/

valnøtter

(M, N-Valnøt)

Hovedretter

Bowlers burgere

H E L G R I L L E T. I N D R E F I L E T

 1 2 4 5  F O R  2 P E R S .

400 gr av mør indrefilet av storfe/

hvitløksbakt margbein/ peppersaus/

béarnaisesaus/ småpoteter/ sesongens

grønnsaker

( M, E, Sel)

Vin anbefaling: Cederberg “Merlot-Shiraz”

G R I L L E T I N D R E F I L E T / 4 9 5

200 gr av mør indrefilet av storfe/

peppersaus/ små poteter/ sesongens

grønnsaker

(M, Sel, Gl-hvete)

Vin anbefaling: Cederberg “Merlot-Shiraz”

G R I L L E T K V E I T E / 4 7 8

Potetpuré/ sesongens grønnsaker/ syltet

stjerneløk/ gulrotpuré/ safransaus

(M, Sk, F)

Vin anbefaling: Garzon Albarino

R O Y A L E B U R G E R / 2 5 9

Grillet burger/ hvitløksdressing/

salat/ tomat/ løk/ bacon/ cheddar/

syltet agurk

(Gl-hvete, E, M) Dobbel+85

B R A I S E R T

L A M M E S K A N K / 4 2 5

Langstidskokt norsk lammeskank/

potetpuré/ bakte beter/ rødvinsaus

(M)

Vin anbefaling: Sessantenario Malvasia

C H A P L I N ` S G R Y T E / 3 4 9

Kraftfull kjøttgryte/ potetpuré

(M)

T R Ø F F E L B U R G E R / 2 5 9

Grillet burger/ trøffelmayo/ ruccola/

ridderost/ bacon/ karamellisert løk

(Gl-hvete, E, M) Dobbel+85

C H E F S G O U R M E T / 2 5 9

Grillet burger/ chili-mangomayo/

karamellisert løk/ bacon/ cheddar/

løkringer

(Gl-hvete, E, M) Dobbel+85

G R I L L E T E N T R E C O T E / 5 2 5

300 gr av mør ribeye/ béarnaisesaus/

steakfries/ salat blanding

(M, E)

Vin anbefaling: Long Barn “Pinot Noir”

S E L L E R I S T E K / 3 5 9

Miso glasert sellerirot/ potetpuré/

blansjert sopp/ seleri-trøffelpuré/

rødbeter/ ruccola

( M, Sel)

V E G E T A R B U R G E R / 2 5 9

Vegetarburger/ salat/ basilikumdressing/

bakte tomater/ grillet squash/ ridderost

(Gl-hvete, E, M)

Salater

C Æ S A R S A L A T / 2 6 9

Romanosalat/ cæsar dressing/

kylling/ krutongen

(Gl, E, M)

R Ø D B E T S A L A T / 2 6 9

Chevre/ honningglaserte valnøtter/

ruccola/ honningvinaigrette

(M, N-Valnøtt )

Sideretter

Steakfries/ 65

Søtpotetfries/ 65

Dirty fries/ 85

Trøffel-parmesan fries/ 98

Stekte grønnsaker/ 65

Ekstra salat/ 65

Blansjert champiniong/ 75

Urtebakte poteter/ 72

Béarnaisesaus/ 65

Peppersaus/ 65

Mozzarelasticks/ 75

Chillipoppers/ 75

Ekstra dressing/ 45

Barnemeny

BARNEBURGER 145

Serveres med ost og fries.

(GI-Hvete, E, M )

KYLLINGNUGGETS 145

Hjemmelaget kylling nuggets. Serveres med fries.(Gl-hvete, E)

ØKOLOGISK KYLLING 185

Økologisk kyllingbryst serveres med potetpure og sesongens grønnsaker.

(Gl-hvete, M, )

Dessert

HJEMMELAGET SJOKOLADEFONDANT 169

Serveres med vaniljeis.

(M, GI-Hvete, E)

CREME BRULEE 159

Hjemmelagd brulee

(M, E)

HJEMMELAGET PAVLOVA 169

Marengs, mascarponekrem, bringebærcoulis, frukt, pistasjenøtter.

(M, E, PIN)

KULEIS

Velg mellom vaniljeeller bringebærsorbet.

2 Kuler 105

3 Kuler 149

bottom of page