Passe sulten?

KREMET FISKESUPPE

Klassisk Fiskesuppe. Serveres med brød. (Gl-hvete, F, Bl, M)

198

 

DI MANZO

Fersk tagliatelle i kremet soppsaus med marinert biff av norsk storfe, løk og sjampinjong. Serveres med toastet brød. (Gl-hvete, M, Su)

219

DI MARE

Fersk tagliatelle, hvitvin med scampi, chilli, tomatsaus, hvitløk og persille. Serveres med toastet brød. (Gl-hvete, M, Su, Sk)

219

 

DI POLLO

Fersk tagliatelle, pesto marinert kylling, chilli, pesto, hvitløk og ruccola. Serveres med toastet brød. (Gl-hvete, M, Su, Sk)

219

 

NACHOS

Klassisk nachos med guacamole, hvitløksdressing og salsa. (E, M)

219

BEER BASKET for 2-3 personer

Løkringer, mozarellasticks, chillipoppers, tortillachips, søtpotetfries, steakfries, aioli og chillimangomayo. (Gl, M, Su)

289

SESONGENS SALAT

Spør din servitør. Serveres med brød. (Gl-hvete)

Burger

ROYALE BURGER

Cheddar, bacon, salat, løk, tomat , pickles,

hvitløksdressing. (Gl-gluten, E, M) Dobbel +65

189

 

SWEET JOE

BBQ-saus, salat, løk, tomat, sennep, Jalapeno og chillimangomayo. (Gl-hvete, E, M) Dobbel +65

189

OLD DUNALD

Brie, blåmuggost, serranoskinke, sopptapenade, karamellisert løk med Sriracha, hvitløksdressing. (Gl, E, M) Dobbel +65

189

BLUECHEEZEBACON

Blåmuggost, bacon, salat, tomat, honning,

karamellisert løk, chillimangomayo. 

(Gl-hvete, E, M) Dobbel +65

189

 

CHEFS GOURMET

Cheddar, bacon, karamellisert løk, løkringer, chillimangomayo. (Gl-hvete, E, M) Dobbel +65

189

 

ITALIAN JOB 

Ricotta, mozzarella, tørkede tomater, fritert serrano, bakte tomater, ruccola. (Gl-hvete, E, M) Dobbel +65

189

 

PEPPER BURGER

Bacon, hvitløkssauterte grønnsaker og peppersaus. (Gl-hvete, E) Dobbel +65

189

 

HELGRILLET INDREFILÉT ”Signaturrett”

for min. 2 pers. 200 Gr. pr. pers

Helgrillet indrefilet, sauterte grønnsaker, Ovnsbakte amadinepoteter, hvitløksbakt margbein og 2 valgfrie sauser. (M)

475 (PRIS PR. PERS)

 

PEPPERSTEK 180 gr 

Sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, pastinakkchips og peppersaus. (M)

384

 

RIBEYE 250 gr

Sauterte grønnsaker, bearnaisesaus, pastinakkchips og steak fries. (Gl-hvete, Su)

428

 

ST. LOUIS RIBS

BBQ-saus, grillet mais, salatblanding, fries og løkringer. (Gl-hvete, Su, M)

329

BRAISERT LAMMESKANK 

Potet- og selleripuré, gulrot, purreløk, tomatisert lammesky. (M, Su)

339

 

GRILLET DORADE

Josper grillet Dorade, ovnsbakte amadinepoteter, rødbetsdressing, salatblanding. (F, M)

329

 

CATAPLANA

Josperbakt torsk, scampi, oliven, tomatsaus, hvitløk og persille. Serveres med salatblanding og toastet brød. (Gl-hvete,, F, Sk)

319

 

SALVIE PREPPET KYLLINGFILET

Serranoskinke, hvitløkssmør dampet spinat, rødvinsredusert soppsaus og selleri-potet purre. (M)

329

Hovedretter

Sideretter 

Ovnsbakte amadinepoteter m/aioli (E) 52

Steak Fries (Gl-hvete) 45

Søtpotetfries (Gl-hvete) 45

Dirty fries (Gl-hvete, M, E) 65

Ekstra Burgerpuck 65

Løkringer (Gl-hvete) 45

Mozzarellasticks  (Gl-hvete) 65

Chillipoppers (Gl-hvete) 45

Ekstra Ost (M) 25

Ekstra Bacon 25