Forretter
S C A M P I P I L P I L / 1 8 5
Svarte tigerreker/ hvitløk/ chili/ sitron/
tomater/ gressløkolje/ focaccia
(Bl, GL, M)
B O W L E R S C A R P A C C I O / 1 8 5
Eike-røkt ribeye/ fritert kapers/ parmesan/
gressløk emulsjon/ ruccola/ krutonger
(E,M)
F I S K E S U P P E / 1 8 9
Kremet fiskesuppe/ brød
( Sk, M, Bl)
R Ø D B E T C A R P A C C I O / 1 8 5
Honningvinaigrette/ ruccola/ chevre/
valnøtter
(M, N-Valnøt)
Hovedretter
Bowlers burgere
H E L G R I L L E T. I N D R E F I L E T
1 2 4 5 F O R 2 P E R S .
400 gr av mør indrefilet av storfe/
hvitløksbakt margbein/ peppersaus/
béarnaisesaus/ småpoteter/ sesongens
grønnsaker
( M, E, Sel)
Vin anbefaling: Cederberg “Merlot-Shiraz”
G R I L L E T I N D R E F I L E T / 4 9 5
200 gr av mør indrefilet av storfe/
peppersaus/ små poteter/ sesongens
grønnsaker
(M, Sel, Gl-hvete)
Vin anbefaling: Cederberg “Merlot-Shiraz”
G R I L L E T K V E I T E / 4 7 8
Potetpuré/ sesongens grønnsaker/ syltet
stjerneløk/ gulrotpuré/ safransaus
(M, Sk, F)
Vin anbefaling: Garzon Albarino
R O Y A L E B U R G E R / 2 5 9
Grillet burger/ hvitløksdressing/
salat/ tomat/ løk/ bacon/ cheddar/
syltet agurk
(Gl-hvete, E, M) Dobbel+85
B R A I S E R T
L A M M E S K A N K / 4 2 5
Langstidskokt norsk lammeskank/
potetpuré/ bakte beter/ rødvinsaus
(M)
Vin anbefaling: Sessantenario Malvasia
C H A P L I N ` S G R Y T E / 3 4 9
Kraftfull kjøttgryte/ potetpuré
(M)
T R Ø F F E L B U R G E R / 2 5 9
Grillet burger/ trøffelmayo/ ruccola/
ridderost/ bacon/ karamellisert løk
(Gl-hvete, E, M) Dobbel+85
C H E F S G O U R M E T / 2 5 9
Grillet burger/ chili-mangomayo/
karamellisert løk/ bacon/ cheddar/
løkringer
(Gl-hvete, E, M) Dobbel+85
G R I L L E T E N T R E C O T E / 5 2 5
300 gr av mør ribeye/ béarnaisesaus/
steakfries/ salat blanding
(M, E)
Vin anbefaling: Long Barn “Pinot Noir”
S E L L E R I S T E K / 3 5 9
Miso glasert sellerirot/ potetpuré/
blansjert sopp/ seleri-trøffelpuré/
rødbeter/ ruccola
( M, Sel)
V E G E T A R B U R G E R / 2 5 9
Vegetarburger/ salat/ basilikumdressing/
bakte tomater/ grillet squash/ ridderost
(Gl-hvete, E, M)
Salater
C Æ S A R S A L A T / 2 6 9
Romanosalat/ cæsar dressing/
kylling/ krutongen
(Gl, E, M)
R Ø D B E T S A L A T / 2 6 9
Chevre/ honningglaserte valnøtter/
ruccola/ honningvinaigrette
(M, N-Valnøtt )
Sideretter
Steakfries/ 65
Søtpotetfries/ 65
Dirty fries/ 85
Trøffel-parmesan fries/ 98
Stekte grønnsaker/ 65
Ekstra salat/ 65
Blansjert champiniong/ 75
Urtebakte poteter/ 72
Béarnaisesaus/ 65
Peppersaus/ 65
Mozzarelasticks/ 75
Chillipoppers/ 75
Ekstra dressing/ 45
Barnemeny
BARNEBURGER 145
Serveres med ost og fries.
(GI-Hvete, E, M )
KYLLINGNUGGETS 145
Hjemmelaget kylling nuggets. Serveres med fries.(Gl-hvete, E)
ØKOLOGISK KYLLING 185
Økologisk kyllingbryst serveres med potetpure og sesongens grønnsaker.
(Gl-hvete, M, )
Dessert
HJEMMELAGET SJOKOLADEFONDANT 169
Serveres med vaniljeis.
(M, GI-Hvete, E)
CREME BRULEE 159
Hjemmelagd brulee
(M, E)
HJEMMELAGET PAVLOVA 169
Marengs, mascarponekrem, bringebærcoulis, frukt, pistasjenøtter.
(M, E, PIN)
KULEIS
Velg mellom vaniljeeller bringebærsorbet.
2 Kuler 105
3 Kuler 149
