Sideretter

HELGRILLET INDREFILÉT ”Signaturrett”

for min. 2 pers. 200 Gr. pr. pers

Helgrillet indrefilet, sauterte grønnsaker, Ovnsbakte amadinepoteter, hvitløksbakt margbein og 2 valgfrie sauser. (M)

475 (PRIS PR. PERS)

 

PEPPERSTEK 180 gr 

Sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, pastinakkchips og peppersaus. (M)

384

 

RIBEYE 250 gr

Sauterte grønnsaker, bearnaisesaus, pastinakkchips og steak fries. (Gl-hvete, Su)

428

 

ST. LOUIS RIBS

BBQ-saus, grillet mais, salatblanding, fries og løkringer. (Gl-hvete, Su, M)

329

BRAISERT LAMMESKANK 

Potet- og selleripuré, gulrot, purreløk, tomatisert lammesky. (M, Su)

339

 

GRILLET DORADE

Josper grillet Dorade, ovnsbakte amadinepoteter, rødbetsdressing, salatblanding. (F, M)

329

 

CATAPLANA

Josperbakt torsk, scampi, oliven, tomatsaus, hvitløk og persille. Serveres med salatblanding og toastet brød. (Gl-hvete,, F, Sk)

319

 

SALVIE PREPPET KYLLINGFILET

Serranoskinke, hvitløkssmør dampet spinat, rødvinsredusert soppsaus og selleri-potet purre. (M)

329

Ovnsbakte amadinepoteter m/aioli (E)

52

Steak Fries (Gl-hvete)

45

Søtpotetfries (Gl-hvete)

45

Dirty fries (Gl-hvete, M, E)

65

Ekstra Burgerpuck

65

Løkringer (Gl-hvete)

45

Mozzarellasticks  (Gl-hvete)

65

Chillipoppers (Gl-hvete)

45

Ekstra Ost (M)

25

Ekstra Bacon

25

Hovedretter