top of page

Passe sulten?

FISKESUPPE FRA BUNNEN 279

Serveres med toastet brød.
(GL-hvete, F, SK, B, M, SE)

A

A

TAGLIATA DI MANZO 279

Fersk tagliatelle med marinert biff av
norsk storfe, løk og shitakisopp, brunost,
hvitløk og fløte serveres med toastet
brød. (Gl-hvete, M, E)

A

A

DI MARE 249

Økologisk linguine med scampi, chili,
tomatsaus, hvitløk, fersk parmesan, persille, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E)

A

A

DI POLLO 249

Økologisk linguine med kylling, chilli,
parmesan saus, hvitløk, cherrytomat og
spinat, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E)

A

A

NACHOS 269

Klassisk nachos med kjøtt, jalapeno, vårløk, guacamole, hvitløksdressing og salsa.
(E, M)

A

A

BEER BASKET for 2 pers 289

Løkringer, chilicheesepoppers, bitterballer, tortillachips, søtpotetfries, steakfries, aioli og chilimangomayo.
(Gl-hvete, E, SK)

A

A

SESONGENS SALAT 249

Kylling, scampi eller vegetar. Vennligst spør din servitør. Serveres med brød.

(Gl-hvete, E, SK)

Burger

ROYALE BURGER 229

Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon,
cheddar og pickles.

(Gl-gluten, E, M) Dobbel +85

A

A

SWEET JOE 229

Chilimangomayo, salat, løk, tomat,
jalapeno bbq-saus og sennep.
(Gl-hvete, E, M, SN ) 
Dobbel +85

A

A

HOT PADRON 229

Ansjosdressing, grillet padron, cheddar og pepperost.
(Gl, F, E, M) Dobbel +85

A

A

BLUECHEEZEBACON 229

Chilimangomayo, salat, tomat, blåmuggost, honning, bacon og karamellisert løk.

(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85

A

A

CHEFS GOURMET 229

Chilimangomayo, karamellisert løk,
bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M) 
Dobbel +85

A

A

A

JOSPER GRILLET YTREFILET 435          

for min/max. 2 pers. 250 Gr. pr. pers

Helgrillet ytrefilet, grillede grønnsaker, bakte nypoteter, hvitløksbakt margbein og 2 valgfrie sauser.

(M, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira

A

A

JOSPER GRILLET INDREFILET 180 gr 424 

.Sesongens grønnsaker, bakte nypoteter, gulrotpure og rødvinsaus.

(M, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira

A

A

JOSPER GRILLET ENTRECOTE 250 gr 439,-

Sesongens grønnsaker, bearnaisesaus og bakte nypoteter.

(GI-hvete, E)
Vin anbefaling: Mas De Subira

A

A

AMERICAN PORK RIBS 412

BBQ marinert ribs, salatblanding, Amadinepoteter og Bowlers bbq-saus.

Vin anbefaling: Garzón Tannat

A

A

JOSPER GRILLET ANDEBRYST 359

Med potet- og pastinakkpure, grønnkålchips, broccolini og rødvinssaus. (M, SE)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir

A

A

SESONGENS FISK 389

Spør din servitør.
Vin anbefaling: Garzon Albarino

A

A

KYLLINGFILET MED VINGEBEIN 339

Med potet- og pastinakk pure, spinat, sopp og soppsaus.

(M, SE)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir

A

A

ØLBRAISSERT LAMMESKANK 339

Med potet- og pastinakk pure, syltede beter og rødvin saus.

(M)
Vin anbefaling: Vicar’s choice Pinot Noir

Hovedretter

Sideretter 

Ovnsbakte amadinepoteter m/aioli (E) 52

Steak Fries (Gl-hvete) 45

Søtpotetfries (Gl-hvete) 45

Dirty fries (Gl-hvete, M, E) 65

A
A

Løkringer (Gl-hvete) 45

Bitterballen (Gl-hvete, Melk) 55

Bitterballen sharing (GI-hvete, M) 145

Inkl. dressing.

Ekstra Ost (M) 25

Ekstra Bacon 25

bottom of page