top of page
Tradisjonsrik Julemat
JULELUNSJ
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler. Serveres med julesaus. (Se)
252
​
JULETALLERKEN
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler.
Serveres med julesaus. (Se)
459
​
JULECOMBO
Ribbe, julepølse, pinnekjøtt, rødkål, mandelpoteter og kålrabistappe. Serveres med julesaus. (Se)
489
​
PINNEKJØTT
Urøkt pinnekjøtt av høy kvalitet -fra den norske bonden. Vossakorv, kålrabistappe og mandelpoteter. (M)
529
KRUMKAKE OG MULTEKREM
(Gl - hvete, E, M, N – mandler)
189
​
KARAMELLPUDDING
Hjemmelaget karamellpudding (E, M)
179
​
​
Dessert
LUTEFISK
Lutefisk, bacon, ertepurre, kokte poteter, sennepssaus og lefse med brunost.
(M, Se, Gl-hvete)
545
​
bottom of page