top of page

Tradisjonsrik Julemat

JULELUNSJ

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler. Serveres med julesaus. (Se)

252

​

JULETALLERKEN

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler.

Serveres med julesaus. (Se)

459

​

JULECOMBO

Ribbe, julepølse, pinnekjøtt, rødkål, mandelpoteter og kålrabistappe. Serveres med julesaus. (Se)

489

​

PINNEKJØTT

Urøkt pinnekjøtt av høy kvalitet -fra den norske bonden. Vossakorv, kålrabistappe og mandelpoteter. (M)

529

KRUMKAKE OG MULTEKREM

(Gl - hvete, E, M, N – mandler)

189

​

KARAMELLPUDDING

Hjemmelaget karamellpudding (E, M)

179

​

​

Dessert

LUTEFISK

Lutefisk, bacon, ertepurre, kokte poteter, sennepssaus og lefse med brunost.

(M, Se, Gl-hvete)

545

​

bottom of page