top of page

Tradisjonsrik Julemat

JULELUNSJ

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler. Serveres med julesaus. (Se)

252

JULETALLERKEN

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler.

Serveres med julesaus. (Se)

459

JULECOMBO

Ribbe, julepølse, pinnekjøtt, rødkål, mandelpoteter og kålrabistappe. Serveres med julesaus. (Se)

489

PINNEKJØTT

Urøkt pinnekjøtt av høy kvalitet -fra den norske bonden. Vossakorv, kålrabistappe og mandelpoteter. (M)

529

KRUMKAKE OG MULTEKREM

(Gl - hvete, E, M, N – mandler)

189

KARAMELLPUDDING

Hjemmelaget karamellpudding (E, M)

179

Dessert

LUTEFISK

Lutefisk, bacon, ertepurre, kokte poteter, sennepssaus og lefse med brunost.

(M, Se, Gl-hvete)

545

bottom of page