top of page
Tradisjonsrik Julemat
JULELUNSJ
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler. Serveres med julesaus. (Se, Su)
215
JULETALLERKEN
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler.
Serveres med julesaus. (Se, Su)
389
JULECOMBO
Ribbe, julepølse, pinnekjøtt, rødkål, mandelpoteter og kålrabistappe. Serveres med julesaus. (Se, Su)
429
PINNEKJØTT
Urøkt pinnekjøtt av høy kvalitet -fra den norske bonden. Vossakorv, kålrabistappe og mandelpoteter. (M, Su)
449
KRUMKAKE OG MULTEKREM
(Gl - hvete, E, M, N – mandler)
179
KARAMELLPUDDING
Hjemmelaget karamellpudding (E, M)
179
Dessert
LUTEFISK
Lutefisk, bacon, ertepurre, kokte poteter, sennepssaus, flatbrød (m/påfyll) (M, Se, Gl-hvete)
489
bottom of page