top of page

JULEMENYEN 2024 - SERVERES FRA 1. NOVEMBER FREM TIL JUL

Tradisjonsrik Julemat

JULELUNSJ

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler. Serveres med julesaus.

(Se)

252

JULETALLERKEN

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter, rørte tyttebær og kanelepler.

Serveres med julesaus.

(Se)

479

JULECOMBO

Ribbe, julepølse, pinnekjøtt, rødkål, mandelpoteter, rørte tyttebær og kålrabistappe. Serveres med julesaus.

(Se)

499

PINNEKJØTT

Urøkt pinnekjøtt av høy kvalitet -fra den norske bonden. Vossakorv, kålrabistappe og mandelpoteter.

(M)

672

BOWLERS RISKREM 

Hjemmelaget riskrem, kirssebærkompott, og ristede mandelflak

 (M, N-mandel)

189

Dessert

LUTEFISK

Lutefisk, bacon, ertestuing, kokte poteter, sennepssaus og lefse med brunost.

(M, Se, Gl-hvete) 2 serveringer

684

bottom of page