Tradisjonsrik Julemat

JULELUNSJ

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler. Serveres med julesaus. (Se, Su)

215

JULETALLERKEN

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler.

Serveres med julesaus. (Se, Su)

389

JULECOMBO

Ribbe, julepølse, pinnekjøtt, rødkål, mandelpoteter og kålrabistappe. Serveres med julesaus. (Se, Su)

429

PINNEKJØTT

Urøkt pinnekjøtt av høy kvalitet -fra den norske bonden. Vossakorv, kålrabistappe og mandelpoteter. (M, Su)

449

KRUMKAKE OG MULTEKREM

(Gl - hvete, E, M, N – mandler)

179

KARAMELLPUDDING

Hjemmelaget karamellpudding (E, M)

179

Dessert

LUTEFISK

Lutefisk, bacon, ertepurre, kokte poteter, sennepssaus, flatbrød (m/påfyll) (M, Se, Gl-hvete)

489