top of page
JULEMENYEN 2024 - SERVERES FRA 1. NOVEMBER FREM TIL JUL
Tradisjonsrik Julemat
JULELUNSJ
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter og kanelepler. Serveres med julesaus.
(Se)
252
JULETALLERKEN
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, mandelpoteter, rørte tyttebær og kanelepler.
Serveres med julesaus.
(Se)
479
JULECOMBO
Ribbe, julepølse, pinnekjøtt, rødkål, mandelpoteter, rørte tyttebær og kålrabistappe. Serveres med julesaus.
(Se)
499
PINNEKJØTT
Urøkt pinnekjøtt av høy kvalitet -fra den norske bonden. Vossakorv, kålrabistappe og mandelpoteter.
(M)
672
BOWLERS RISKREM
Hjemmelaget riskrem, kirssebærkompott, og ristede mandelflak
(M, N-mandel)
189
Dessert
LUTEFISK
Lutefisk, bacon, ertestuing, kokte poteter, sennepssaus og lefse med brunost.
(M, Se, Gl-hvete) 2 serveringer
684
bottom of page