Lunsj
ITALIAN OPEN SANDWICH
Toastet surdeigsbrød, kyllingfilet, mozzarella, soltørkede tomater, bakte cherrytomater, ruccola, balsamico og fries.
(M, Gl-hvete)
195
OPEN BIFFSANDWICH
Toastet surdeigsbrød med Biff au jus, løk,
sennep, parmesan, fries og au jus saus.
(GI-hvete, M, SN
195
AVOCADO SANDWICH
Toasted surdeigsbrød, avocado-paste, posjert egg og salatmiks.
(GI-hvete, E)
+ bacon kr. 25
195
FARMERS LUNCH
Toastet brød med pølse, bacon, speilegg, salat, løk, tomat, aioli og ovnsbakte amadinepoteter. (GI-hvete , E)
195
REKESMØRBRØD
Toastet surdeigsbrød, håndpillede
reker, salat, majones, dill, sitron.
(GL-hvete, E, SK)
195
Passe sulten?
FISKESUPPE FRA BUNNEN
Serveres med toastet brød.
(GL-hvete, F, SK, B, M, SE
195
TAGLIATA DI MANZO
Fersk tagliatelle med marinert biff av
norsk storfe, løk og shitakisopp, brunost,
hvitløk og fløte serveres med toastet
brød. (Gl-hvete, M, E
249
DI MARE
Økologisk linguine med scampi, chili,
skalldyrkraft, hvitløk, rotgrønnsaker,
fersk parmesan, persille, serveres
med toastet brød.
(Gl-hvete, M, SK, SE, E
239
DI POLLO
Økologisk linguine med kylling, chilli,
parmesansaus, hvitløk, cherrytomat,
spinat, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E)
229
PASTA PUTANESCA
Fersk tagliatelle med sorte oliven,
kapers, hvitløk, pelati tomat og fersk
parmesan, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E
229
NACHOS
Klassisk nachos med guacamole, hvitløksdressing og salsa. (E, M)
219
SESONGENS SALAT
Spør din servitør. Serveres med brød. (Gl-hvete)
ROYALE BURGER
Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon,
cheddar og pickles.
(Gl-gluten, E, M)
Dobbel +85
219
SWEET JOE
Chilimangomayo, salat, løk, tomat,
jalapeno bbq-saus og sennep.
(Gl-hvete, E, M, SN )
Dobbel +85
219
BIRDY FLY FLY
Sweetchilisaus salat, rødløk, panert
kyllingbryst, stekt egg og bacon.
(Gl, E, M)
Dobbel +85
219
BLUECHEEZEBACON
Chilimangomayo. salat, tomat, blåmuggost,
honning, bacon og karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M)
Dobbel +85
219
CHEFS GOURMET
Chilimangomayo, karamellisert løk,
bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M)
Dobbel +85
219