Lunsj
ITALIAN OPEN SANDWICH 216
Toastet surdeigsbrød, kyllingfilet, mozzarella, soltørkede tomater, bakte cherrytomater, ruccola, balsamico og fries.
(M, Gl-hvete)
FARMERS LUNCH 216
Toastet brød med pølse, bacon, speilegg, salat, løk, tomat, aioli og ovnsbakte amadinepoteter.
(GI-hvete , E)
BIFF AU JUS 216
Biff au jus, karamelisert løk, gratinert med mozarella og sennep, serveres med fries og Au jus.
(Gl-hvete, E)
ANDEBRYST SANDWICH 216
Toastet surdeigsbrød, rødløksremulade, eplemos, trøffelolje, ruccula og tyttebær.
(M)
REKESMØRBRØD 216
Toastet surdeigsbrød, håndpillede reker, salat, majones, dill og sitron.
(GI-hvete, E, SK)
Passe sulten?
FISKESUPPE FRA BUNNEN 195
Serveres med toastet brød.
(GL-hvete, F, SK, B, M, SE)
TAGLIATA DI MANZO 249
Fersk tagliatelle med marinert biff av
norsk storfe, løk og shitakisopp, brunost,
hvitløk og fløte serveres med toastet
brød. (Gl-hvete, M, E)
DI MARE 249
Økologisk linguine med scampi, chili, skalldyrkraft, tomatsaus, reker, hvitløk, fersk parmesan, persille, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, SK, SE, E)
DI POLLO 229
Økologisk linguine med kylling, chilli,
parmesansaus, hvitløk, cherrytomat,
spinat, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E)
NACHOS 259
Klassisk nachos med kjøtt, jalapeno, vårløk, guacamole, hvitløksdressing og salsa.
(E, M)
BEER BASKET 289
for 2-3 personer
Løkringer, mozzarellasticks, bitterballen, tortillachips, søtpotetfries, steakfries, aioli og chilimangomayo.
(Gl-hvete, M, E)
SESONGENS SALAT 249
Kylling, scampi eller vegetar. Vennligst spør din servitør. Serveres med brød.
(Gl-hvete, E, SK)
ROYALE BURGER 219
Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon,
cheddar og pickles.
(Gl-gluten, E, M) Dobbel +85
SWEET JOE 219
Chilimangomayo, salat, løk, tomat,
jalapeno bbq-saus og sennep.
(Gl-hvete, E, M, SN ) Dobbel +85
BLUECHEEZEBACON 219
Chilimangomayo. salat, tomat, blåmuggost,
honning, bacon og karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85
CHEFS GOURMET 219
Chilimangomayo, karamellisert løk,
bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85