top of page

Lunsj

ITALIAN OPEN SANDWICH 216

Toastet surdeigsbrød, kyllingfilet, mozzarella, soltørkede tomater, bakte cherrytomater, ruccola, balsamico og fries.
(M, Gl-hvete)

 

 

FARMERS LUNCH 216

Toastet brød med pølse, bacon, speilegg, salat, løk, tomat, aioli og ovnsbakte amadinepoteter.

(GI-hvete , E)

 

 

BIFF AU JUS 216

Biff au jus, karamelisert løk, gratinert med mozarella og sennep, serveres med fries og Au jus.

(Gl-hvete, E)

 

 

ANDEBRYST SANDWICH 216

Toastet surdeigsbrød, rødløksremulade, eplemos, trøffelolje, ruccula og tyttebær.
(M)

 

 

REKESMØRBRØD 216

Toastet surdeigsbrød, håndpillede reker, salat, majones, dill og sitron.

(GI-hvete, E, SK)

Passe sulten?

FISKESUPPE FRA BUNNEN 195

Serveres med toastet brød.
(GL-hvete, F, SK, B, M, SE)

 

 

TAGLIATA DI MANZO 249

Fersk tagliatelle med marinert biff av
norsk storfe, løk og shitakisopp, brunost,
hvitløk og fløte serveres med toastet
brød. (Gl-hvete, M, E)

 

 

DI MARE 249

Økologisk linguine med scampi, chili, skalldyrkraft, tomatsaus, reker, hvitløk, fersk parmesan, persille, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, SK, SE, E)

 

 

DI POLLO 229

Økologisk linguine med kylling, chilli,
parmesansaus, hvitløk, cherrytomat,
spinat, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E)

 

 

PASTA PUTANESCA 249

Fersk tagliatelle med sorte oliven,
kapers, hvitløk, pelati tomat og fersk
parmesan, serveres med toastet brød.
(Gl-hvete, M, E)

 

 

NACHOS 259

Klassisk nachos med kjøtt, jalapeno, vårløk, guacamole, hvitløksdressing og salsa.
(E, M)

 

 

BEER BASKET 289

for 2-3 personer

Løkringer, mozzarellasticks, bitterballen, tortillachips, søtpotetfries, steakfries, aioli og chilimangomayo.

(Gl-hvete, M, E)

 

 

SESONGENS SALAT 249

Kylling, scampi eller vegetar. Vennligst spør din servitør. Serveres med brød.

(Gl-hvete, E, SK)

ROYALE BURGER 219

Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon,
cheddar og pickles.

(Gl-gluten, E, M) Dobbel +85

 

 

SWEET JOE 219

Chilimangomayo, salat, løk, tomat,
jalapeno bbq-saus og sennep.
(Gl-hvete, E, M, SN ) 
Dobbel +85

 

 

HOT PADRON 219

Ansjosdressing, grillet padron, cheddar og pepperost.

(Gl-hvete, F, E, M)

 

 

BLUECHEEZEBACON 219

Chilimangomayo. salat, tomat, blåmuggost,
honning, bacon og karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M) 
Dobbel +85

 

 

CHEFS GOURMET 219

Chilimangomayo, karamellisert løk,
bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M) 
Dobbel +85

Burger

bottom of page