top of page

Lunsj

ITALIAN OPEN SANDWICH  269

Toastet surdeigsbrød, kyllingfilet, mozzarella, soltørkede tomater, bakte cherrytomater, ruccola, balsamico og fries.
(M, Gl-hvete)

FARMERS LUNCH. 269

Toastet brød med pølse, bacon, speilegg, salat, løk, tomat, aioli og ovnsbakte amadinepoteter.

(GI-hvete , E)

BIFF AU JUS. 269

Biff au jus, karamelisert løk, gratinert med mozarella og sennep, serveres med fries og Au jus.

(Gl-hvete, E)

ANDEBRYST SANDWICH. 269

Toastet surdeigsbrød, rødløksremulade, eplemos, trøffelolje, ruccula og tyttebær.
(M)

REKESMØRBRØD.  269

Toastet surdeigsbrød, håndpillede reker, salat, majones, dill og sitron.

(GI-hvete, E, SK)

AVOCADO SANDWICH 269

Toastet surdeigsbrød, tomatsyltetøy, basilikum og capers dressing, avocado skiver, mix salat, cherrytomater, syltet løk, stekt egg og spirer.

(GI-hvete, M)

 

BOWLERS CÆSAR SALAT 269

Romanosalat, klassisk Cæsar dressing, krutonger og kylling.

(Gl-hvete, E, M, SK)

RØDBETBET SALAT  269

Chevre, honningglaserte valnøtter/ ruccola/ honningvinagrette.

(M, N-valnøtter)

ROYALE BURGER 259

Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon, cheddar og syltet agurk.

(Gl-gluten, E, M) Dobbel +85

 


TRØFFLE BURGER 259

Trøffelmayo, salat, ridderost, bacon og karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M) 
Dobbel +85

 

BASILIKUM BLISS BURGER 249

Saftig vegetarburger med hvitløk- og basilikumdressing, frisk salat, bakte tomater, grillet squash og kremet ridderost.

(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85

CHEFS GOURMET 259

Chillimangomajo/ cheddarost, bacon/ løkringer/  karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M) 
Dobbel +85

FISKESUPPE 384

Kremet fiskesuppe/ brød

(BL, F, Gl-hvete, E)

bottom of page