Lunsj
ITALIAN OPEN SANDWICH 249
Toastet surdeigsbrød, kyllingfilet, mozzarella, soltørkede tomater, bakte cherrytomater, ruccola, balsamico og fries.
(M, Gl-hvete)
FARMERS LUNCH. 249
Toastet brød med pølse, bacon, speilegg, salat, løk, tomat, aioli og ovnsbakte amadinepoteter.
(GI-hvete , E)
BIFF AU JUS. 249
Biff au jus, karamelisert løk, gratinert med mozarella og sennep, serveres med fries og Au jus.
(Gl-hvete, E)
ANDEBRYST SANDWICH. 249
Toastet surdeigsbrød, rødløksremulade, eplemos, trøffelolje, ruccula og tyttebær.
(M)
REKESMØRBRØD. 249
Toastet surdeigsbrød, håndpillede reker, salat, majones, dill og sitron.
(GI-hvete, E, SK)
Passe sulten?
BOWLERS SKALLDYRSUPPE 289
Med hjemmelaget fiskekraft, serveres med brød
.(GL-hvete, F, SK, B, M, SE)
SHORT RIB RAGOUT 284
Tomatisert-ragout, pappardelle, pancetta, pecorino romano. Serveres med focaccia.
(Gl-hvete, M, E)
PASTA DE SCAMPI 284
Tagliollini, chili, squash, hvitløk, pistasjenøtter, persille, creme limone, Serveres med focaccia.
(Gl-hvete, M, SK, SE, E)
TAGLIOLINI AL POMODORO 274
Langtidskokt tomatsaus, ricotta og mozarella creme, hvitløk, parmegiano. Serveres med focaccia.
(Gl-hvete, M, E)
SESONGENS SALAT 249
Salatblanding, tomater, stekte grønnsaker og vinaigrette dressing. Velg mellom kylling eller scampi. Serveres med focaccia.
(Gl-hvete, E, SK)
ROYALE BURGER 249
Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon, cheddar og syltet agurk.
(Gl-gluten, E, M) Dobbel +85
RIDDER BURGER 249
Spicy bearnaisesaus, ridderost, salat, jalapeño og syltet rødløk.(Gl-hvete, E, M, SN ) Dobbel +85
TRØFFLE BURGER 249
Trøffelmayo, salat, ridderost, bacon og karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85
CHEFS GOURMET 249
Chili mango mayo, karamellisert løk, bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85