top of page

Lunsj

ITALIAN OPEN SANDWICH  249

Toastet surdeigsbrød, kyllingfilet, mozzarella, soltørkede tomater, bakte cherrytomater, ruccola, balsamico og fries.
(M, Gl-hvete)

 

 

FARMERS LUNCH. 249

Toastet brød med pølse, bacon, speilegg, salat, løk, tomat, aioli og ovnsbakte amadinepoteter.

(GI-hvete , E)

 

 

BIFF AU JUS. 249

Biff au jus, karamelisert løk, gratinert med mozarella og sennep, serveres med fries og Au jus.

(Gl-hvete, E)

 

 

ANDEBRYST SANDWICH. 249

Toastet surdeigsbrød, rødløksremulade, eplemos, trøffelolje, ruccula og tyttebær.
(M)

 

 

REKESMØRBRØD.  249

Toastet surdeigsbrød, håndpillede reker, salat, majones, dill og sitron.

(GI-hvete, E, SK)

Passe sulten?

BOWLERS SKALLDYRSUPPE 289

Med hjemmelaget fiskekraft, serveres med brød

.(GL-hvete, F, SK, B, M, SE)

 


SHORT RIB RAGOUT  284

Tomatisert-ragout, pappardelle, pancetta, pecorino romano. Serveres med focaccia.

(Gl-hvete, M, E)

 


PASTA DE SCAMPI 284

Tagliollini, chili, squash, hvitløk, pistasjenøtter,  persille, creme limone,  Serveres med focaccia.

(Gl-hvete, M, SK, SE, E)

 


TAGLIOLINI AL  POMODORO 274

Langtidskokt tomatsaus, ricotta og mozarella creme, hvitløk, parmegiano. Serveres med focaccia.
(Gl-hvete, M, E)

 


SESONGENS SALAT 249

Salatblanding, tomater, stekte grønnsaker og vinaigrette dressing. Velg mellom kylling eller scampi. Serveres med focaccia.

(Gl-hvete, E, SK)

ROYALE BURGER 249

Hvitløksdressing, salat, tomat, løk, bacon, cheddar og syltet agurk.

(Gl-gluten, E, M) Dobbel +85

 


RIDDER BURGER  249

Spicy bearnaisesaus, ridderost, salat, jalapeño og syltet rødløk.(Gl-hvete, E, M, SN ) Dobbel +85

 


TRØFFLE BURGER 249

Trøffelmayo, salat, ridderost, bacon og karamellisert løk.
(Gl-hvete, E, M) 
Dobbel +85

 


CHEFS GOURMET 249

Chili mango mayo, karamellisert løk, bacon, cheddar og løkringer.
(Gl-hvete, E, M) Dobbel +85

Burger

bottom of page