Lunsj

ITALIAN OPEN SANDWICH

Toastet brød, pestomarinert kyllingfilet, mozzarella, soltørkede tomater, bakte cherrytomater, ruccula og Fries. (M, Gl-hvete)

189

BIFF AU JUS 

Franskbrød med Braisert biff, gulost, stekt sopp, stekt løk, sennep, Fries og Au Jus Saus. (GI-hvete, M, S)

189

KREMET FISKESUPPE

Klassisk Fiskesuppe. Serveres med toastet brød. (GL-hvete, F, BL, M)

189

FARMERS LUNCH 

Toastet brød med pølse, bacon, speilegg, salat, løk, tomat, aioli og ovnsbakte amadinepoteter. (GI-hvete , E)

189

OMELETT BY JOSPER

Egg fra frittgående høner, tørkede tomater, persille, trøffelolje, serveres med salat og toastet brød. (GI-hvete, M, E)

189

SESONGENS SALAT 

Spør din servitør.

Passe sulten?

KREMET FISKESUPPE

Klassisk Fiskesuppe. Serveres med brød. (Gl-hvete, F, Bl, M)

198

 

DI MANZO

Fersk tagliatelle i kremet soppsaus med marinert biff av norsk storfe, løk og sjampinjong. Serveres med toastet brød. (Gl-hvete, M, Su)

219

DI MARE

Fersk tagliatelle, hvitvin med scampi, chilli, tomatsaus, hvitløk og persille. Serveres med toastet brød. (Gl-hvete, M, Su, Sk)

219

 

DI POLLO

Fersk tagliatelle, pesto marinert kylling, chilli, pesto, hvitløk og ruccola. Serveres med toastet brød. (Gl-hvete, M, Su, Sk)

219

 

NACHOS

Klassisk nachos med guacamole, hvitløksdressing og salsa. (E, M)

219

BEER BASKET for 2-3 personer

Løkringer, mozarellasticks, chillipoppers, tortillachips, søtpotetfries, steakfries, aioli og chillimangomayo. (Gl, M, Su)

289

SESONGENS SALAT

Spør din servitør. Serveres med brød. (Gl-hvete)

ROYALE BURGER

Cheddar, bacon, salat, løk, tomat , pickles,

hvitløksdressing. (Gl-gluten, E, M) Dobbel +65

189

 

SWEET JOE

BBQ-saus, salat, løk, tomat, sennep, Jalapeno og chillimangomayo. (Gl-hvete, E, M) Dobbel +65

189

OLD DUNALD

Brie, blåmuggost, serranoskinke, sopptapenade, karamellisert løk med Sriracha, hvitløksdressing. (Gl, E, M) Dobbel +65

189

BLUECHEEZEBACON

Blåmuggost, bacon, salat, tomat, honning,

karamellisert løk, chillimangomayo. 

(Gl-hvete, E, M) Dobbel +65

189

 

CHEFS GOURMET

Cheddar, bacon, karamellisert løk, løkringer, chillimangomayo. (Gl-hvete, E, M) Dobbel +65

189

 

ITALIAN JOB 

Ricotta, mozzarella, tørkede tomater, fritert serrano, bakte tomater, ruccola. (Gl-hvete, E, M) Dobbel +65

189

 

PEPPER BURGER

Bacon, hvitløkssauterte grønnsaker og peppersaus. (Gl-hvete, E) Dobbel +65

189

 

Burger